Nebaví Vás procházky o samotě? Najděte si parťáka na společné venčení!

I psi potřebují kamarády! Ať už jen nechcete trávit procházky o samotě nebo sháníte někoho na socializace. Máme pro Vás jednoduché řešení.

V sekci spoluvenčení můžete najít někoho na společné procházky. Projděte si aktuální inzeráty nebo si vytvořte svůj vlastní. Popište v krátkosti sebe a svého pejska a jakého parťáka momentálně sháníte. Ostatní se Vám pak mohou sami ozvat. 

Společné venčení je také ideální příležitostí na socializaci Vašeho pejska. Socializace je důležitou součástí výchovy psa. Nesocializovaný pes může být nebezpečný sobě, svému majiteli i ostatním. Stěžejní fáze socializace je sice ve štěněcím věku, kdy se pes postupně seznamuje s lidmi, psy a nejrůznějšími podněty. Ale socializace probíhá v podstatě celý jeho život.

Není nic jednoduššího než najít si někoho na společné venčení. Je jedno ať jste z Prahy, Brna či Ostravy. Naše služba je dostupná po celé České republice. Vytvořte si inzerát ještě dnes a zítra už nemusíte venčit o samotě. 

 

Chcete se zapojit do diskuze? Přihlašte se a napište co si o článku myslíte!

Cookies jsou na našich stránkách užity za účelem měření návštěvnosti webů, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies najdete zde.

Souhlasím Nesouhlasím