Sháníte hlídání pro svého pejska? Máme pro Vás řešení.

Máte doma štěňátko a potřebujete, aby Vám ho někdo pohlídal, zatímco nejste doma? Nebo jen potřebujete zůstat déle v práci a pejska Vám nemá kdo vyvenčit?

Pokud sháníte hlídání pro svého pejska máme pro Vás jednoduché řešení. Jděte do sekce profily hlídačů, zadejte město, kde hlídání hledáte a pak už si jen vyberte toho pravého hlídače pro Vašeho pejska. Pokud chcete, aby se Vám hlídači ozvali sami, zaregistrujte se a vytvořte si inzerát. Můžete zde najít jednorázové, ale i pravidelné venčení. Celý proces je zdarma a platíte jen přímo hlídači. 

V případě, že potřebujete hlídání na delší čas, vyfiltrujte v profilech hlídačů “dlouhodobé hlídání”. Zobrazí se Vám ti hlídači, kteří jsou ochotni pejska pohlídat na delší dobu. 

Hlídání a venčení pejsků v Praze, Brně a kdekoliv jen budete potřebovat. Hlídání pejsků přes HAFIO je dostupné po celé České republice.

Najděte si svého hlídače ještě dnes!

Chcete se zapojit do diskuze? Přihlašte se a napište co si o článku myslíte!

Cookies jsou na našich stránkách užity za účelem měření návštěvnosti webů, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies najdete zde.

Souhlasím Nesouhlasím