Dlouhodobé ubytování psů

Jedete na dovolenou a potřebujete, aby se někdo postaral o vašeho čtyřnohého miláčka? Je několik možností, jak tuto situaci vyřešit. Jednotlivé možnosti vám více představí následující článek.

Využijte vaše známé

Nejlepší možností je svěřit psa na dobu vaší dovolené někomu, koho dobře znáte. Nemusíte tak mít strach o to, jak o něj bude postaráno. Avšak ne každý je ochoten si k sobě nastěhovat psího společníka třeba i na několik týdnů.

Psí hotel

Další možností je psí hotel. Většina větších měst již v této době nabízí několik hotelů pro psy. Především v Praze je jich v nabídce nepřeberné množství. Často je ale těžké si vybrat ten správný. Můžete mít také strach, že v psím hotelu bude více mazlíčků a nebude tak vašemu pejskovi věnována individuální péče.

Hlídání od těch, kteří psi milují

Pokud nemáte přátele, kteří by byli ochotni se o vašeho pejska postarat a zároveň se obáváte, že psích hotelů máme pro vás jednoduché řešení. Z naší databáze (v sekci Profily hlídačů) si můžete sami vybrat ty hlídače, kteří nabízejí dlouhodobé hlídání pejsků právě ve vašem městě. Největší výhodou je, že se s hlídačem můžete individuálně domluvit na všech podrobnostech!

Chcete se zapojit do diskuze? Přihlašte se a napište co si o článku myslíte!

Cookies jsou na našich stránkách užity za účelem měření návštěvnosti webů, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies najdete zde.

Souhlasím Nesouhlasím